Prenova Pišek bara

Leto izdelave: 2016

Lokacija: Lopata pri Celju

Naročnik: Pišek bar

Foto: Tadej Bolta

 

 

Pri prenovi Bara Pišek, poleg prepoznavne uporabe materialov, rešitev temelji na prerazporeditvi tlorisne organizacije, ki omogoča maksimalno prilagodljivost prostora glede na predvideno raznovrstno uporabo.

Kavarna s točilnim pultom in lonuge-om je osrednji prostor lokala. Pojavnost masivnega točilnega pulta s keramično fasado prevladuje v vhodnem delu, medtem ko je lounge namenjen umirjenemu druženju v udobnih stolih, foteljih in na klopeh. Umirjen in intimen ambient je dosežen z leseno stensko oblogo, spuščenimi bakrenimi lučmi nad kavarniškimi mizami in ambientalno razsvetljavo za naslonjali klopi.

Večnamenska dvorana s 40 sedišči nudi možnost prirejanja konferenc, izobraževanj in organizacijo zabav odprtega ter zaprtega tipa. Prostor je zaznamovan s številnimi lesenimi in oblazinjenimi stenskimi ali stropnimi elementi, ki v kombinaciji z uporabo svetil ne ustvarjajo zgolj vizualno privlačnega prostora temveč izboljšujejo akustičnost prostorov.

V zadnjem delu lokala je urejena lovska soba. Prostor ob kaminu je namenjen bolj zasebnemu druženju s poslovnimi partnerji ali manjšim zaključenim družbam. Zaznamujejo ga udobni naslonjači, pogled v naravo in prasketanje ognja v kaminu.

Tako ustvarjen prostor smiselno dopolnjuje ponudbo lokala, ki je v svoji sestavi raznolika, kot so raznoliko oblikovani in ustvarjeni ambienti posameznih prostorov.

vsi projekti prejšnji 45 / 49 naslednji
Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara Prenova Pišek bara