Kavarna Center

Leto 2016

Status: idejna zasnova

Lokacija: Šentjur pri Celju

Neto tlorisna površina: 230 m2

 

Želja naročnika je bila, da bi dnevno-nočni bar uredili bolj v smislu kavarne z možnostjo prirejanja kulturnih dogodkov.

Predlog prenove je temeljil na celotni reorganizaciji tlorisa, pri katerem točilni pult prestavimo na sredino prostora in tako dobimo dvostransko usmerjenost le-ega.

Na novo se uredi zasebni del s kaminom. Ta del je višinsko ločen, za zagotovitev večje zasebnosti se lahko ta del predeli z zaveso. Ob različnih dogodkih se lahko uporablja tudi kot oder za nastopajoče.

Ob oknu se uredi pas zelenja, ki zastira direkten pogled na parkirišče. Klop o zasteklitvi je prekinjena z dvema separejema, ki na nevsiljiv način predeljujeta prostor in pripomoreta k večji intimnosti posameznih kotičkov.

 

vsi projekti prejšnji 36 / 49 naslednji
Kavarna Center Kavarna Center Kavarna Center