Hiša na Vrhniki

Leto izdelave projekta: 2016

Lokacija: Vrhnika

Neto tlorisna površina: 170m2

Prenova hiše z reorganizacijo tlorisa in interier

Hišo iz osemdesetih let z zaprtimi, nezračnimi prostori smo celostno reševali z odpiranjem in povezovanjem prostorov. Na ta način smo bivalne dele med sabo povezali in dobili krožen zračen prostor. Potrebo po dodatnih shranjevalnih površinah smo reševali z omaro pod stopnicami, ki se nadaljuje v mansardo in tako med sabo poveže tudi bivalni del v nadstropju. Za večjo povezanost z zunanjostjo smo na mestih z lepimi pogledi večali odprtine in tako v hišo vnesli del narave, ki hišo obdaja.

vsi projekti prejšnji 41 / 49 naslednji
Hiša na Vrhniki Hiša na Vrhniki Hiša na Vrhniki Hiša na Vrhniki Hiša na Vrhniki Hiša na Vrhniki Hiša na Vrhniki Hiša na Vrhniki Hiša na Vrhniki Hiša na Vrhniki Hiša na Vrhniki